Sisältöön »


 
Tontit
 

Rakennuspaikat

Suomelasta jokainen löytää juuri omalle kodilleen oikean rakennuspaikan.
Tule tutustumaan alueen tarjontaan ja tule kotiin Vesilahdelle. 

Haluatko tehdä kotisin upeasti aukeavaan perinteiseen peltomaisemaan, suojaisen metsän syliin vai komealle harjulle upeiden näkymien ääreen? Nämä kaikki mahdollisuudet löydät Suomelasta. 

Suomelan alue koostuu kymmenestä kadusta, joilla on yli 50 erilaista kodin paikkaa odottamassa löytäjäänsä. Rakennuspaikkojen koot vaihtelevat 1000-1444 m2 välillä.

Alueen rakennuspaikkojen hinnat vaihtelevat riippuen tontin koosta, rakennusoikeudesta ja sijainnista alueella. Kaikki rakennukset voidaan pääasiassa perustaa maanvaraisena, mutta joillakin tonteilla voidaan joutua tekemään louhintatöitä. Rakennuspaikat myydään erottamattomina määräaloina ja jokaisella rakennuspaikalla on tehty suuntaa-antava pohjatutkimus, joka sisältyy tontin hintaan. Varsinainen pohjatutkimus ja lohkomiskulut eivät sisälly tontin hintaan

Alueelta on nyt myös mahdollista vuokrata rakennuspaikka ja lunastaa se vasta myöhemmin omaksi. Ota yhteyttä ja kysy tästä vaihtoehdosta lisää!

Alueella on myös kaksi upeaa isomman kokoluokan rakennuspaikkaa, jollaisia on harvoin edes tarjolla.

Katso lisätietoa!

 
Sormuskuja

Sormuskuja

Sormuskuja on Suomelan alueella tultaessa ensimmäinen asuinkatu ylös rinteen puolelle. Sormuskujan viereen Elinantien toiselle puolelle on suunnitteilla uusi päiväkoti.

Sormuskujalla on vapaana Suomelantien reunimmaiset rakennuspaikat sekä yksi rakennuspaikka hieman ylempää.  Vapaat rakennuspaikat on merkitty numeroilla 1 tai 3 karttakuvaan.

Lue lisää

Tervakuja

Tervakuja

Tervakuja on Sormuskujaa vastapäätä katu, joka sijaitsee aivan Suomelan alueen alkuosassa. Sormuskujan vapaana oleva rakennuspaikka on näköyhteyden päässä alueelle suunniteilla olevan päiväkodin tontista, joten tämän lyhyempää päiväkotimatkaa on vaikea löytää. 

Tervakujalla on vapaana siis enää yksi tontti Suomelantien vierestä. Ole nopea ja nappaa tämä omaksesi. 

Lue lisää

Ruutikuja

Ruutikuja

Ruutikuja koostuu Suomelantieltä peltomaisemaan avautuvista kahdesta korttelista. Ruutitien rakennuspaikoista vapaana ovat enää Suomelantien viereiset kaksi tonttia.

Ruutikujan tonttien osalta voimassa KAMPANJATARJOUS -25 % 15.6.2024 asti. 

Lue lisää

Klausintie

Klausintie

Klausintieltä löydät Suomelan eteläalueen ylittävät upeat näkymät, mutta samalla Klausintie on omassa rauhassa hieman muuta asuinaluetta ylempänä. Alueen takana aukeaa myös upeä lähimetsä, joka antaa suojaa etenkin Klausintien ylemmän korttelin kodeille. 

Tälläisiä näkymiä on tarjolla harvoin! Käy ihastumassa paikanpäällä ja varaa omalle kodillesi parhaiten sopiva paikka. 

Lue lisää

Kannuskuja

Kannuskuja

Kannuskuja on Ruutikujan viereinen katualue, jossa peräti kolme rakennuspaikoista rajautuu upeaan peltomaisemaan. Maastonmuodot aukaisevat silti Kannuskujan muillekin talonpaikoille upeat näköalat peltoiseen maisemaan. Kannuskujan päästä lähtee kävelytie Kirkkopolun kautta kohti alueen uimarantaa, joten matka rannalle on lyhimmillään Kannuskujan päätypaikoilta. 

Kannuskujalla on vielä pääosa rakennuspaikoista vapaana. 

Lue lisää

Pähkinäkalliontie

Pähkinäkalliontie

Pähkinäkalliontien komeat rakennuspaikat sijaisevat uudella Pähkinäkallion alueella Suomelan länsiosassa. Pähkinäkallion rakennuspaikat sijaitsevat upeassa rinteessä, joka tarjoaa huikeat näkymät alla olevaan peltomaisemaan ja toisaalta mahdollistaa suojaisamman takapihan rakennuspaikkojen rajautuessa metsäisen maaston rauhaan. Nämä rakennuspaikat on käytävät tarkistamassa, mikäli suunnittelet rinnetaloa rauhaiselta alueelta, mutta palvelujen tavoitettavissa. 

Lue lisää

Tuohikuja

Tuohikuja

Tuohikuja sijaitsee Suomelan alueen länsilaidassa uudella Pähkinäkallion alueella. Myös Tuohikuja avautuu kohti upeaa peltomaisemaa.   Tuohikujan päästä lähtee Kirkkopolku kohti alueen uimarantaa, joten näiltä paikoilta matka rannalle on lyhimmillään. 

LUE LISÄÄ

Vakkakuja

Vakkakuja

Vakkakuja sijaitsee myös uudella Pähkinäkallion alueella Suomelan länsiosassa. Vakkakujan rakennuspaikoilta saat esteettomän näköalan avaraan peltomaisemaan, mutta pääset nauttimaan kuitenkin alueen yhdestä rauhallisimmista paikoista Vakkakujan olessa länsisuunnassa Suomelan asemakaava-alueen viimeinen asuinkatu.

Lue lisää

Kirstintie

Kirstintie

Kirstintie sijaitsee Suomelan alueen perällä rauhaisella päättyvällä tiellä. Täältä löydät alueen piilossa olevat rakennuspaikat rauhaista olemista kaipaaville. Alueelta on kuitenkin kävelytie metsän poikki Suomelan alueen etuosaan, jolloin kävelymatka esimerkiksi koululle tai alueelle suunnitteilla olevalle uudelle päiväkodille muodostaa käytännössä samaksi kuin alueen etuosan kiinteistöiltä. 

Lue lisää

Kirkkopolku

Kirkkopolku

Etsitkö enemmän tilaa ympärillesi ja tarvitsetko kentien myös enemmän rakennusoikeutta? Kirkkopolku on silloin Sinun valintasi!

Kirkkopolku sijaitsee hieman erillään Suomelan muusta alueesta perinteisen peltomaiseman ympäröimänä. Kirkkopolun varrella olevat kaksi rakennuspaikkaa ovat kaavoitettu maaseutumaisen asutuksen pientaloalueeksi, jolloin avoimien peltoalueiden läheisyydessä rakennusten tulee sopeutua maaseutumaisemaan. Näille kiinteistölle on kaavassa annettu mahdollisuus rakentaa asuinrakennuksen lisäksi maatilan talouskeskuksen, auton säilytyspaikan tai talousrakennuksen. Tule ihastumaan näihin harvinaisuuksiin.

Lue lisää

 
 

Alueen sijainti kartalla