Sisältöön »
Kotiin Vesilahdelle

Kotiin
Vesilahdelle

Kotiin
Vesilahdelle

 
Tontit
 

Tontit

Suomelaan rakentuvien tonttien koot vaihtelevat 1000-1444 m2 välillä. Alueelta tulee löytymään sekä maisemallisesti arvokkaaseen peltomaisemaan aukeavia pienemmällä korkeuserolla olevia tontteja että jylhän komeita rinnetonttialueita metsäisellä lähimaastolla. Kaikki rakennukset voidaan pääasiassa perustaa maanvaraisena, mutta joillakin tonteilla voidaan joutua tekemään louhintatöitä.

Alueen tonttien hinnat vaihtelevat riippuen tontin koosta, rakennusoikeudesta ja sijainnista alueella. Jokaisella tontille on lisäksi tehty suuntaa-antava pohjatutkimus, joka sisältyy tontin hintaan. Tontin lohkomiskulut eivät sisälly tontin hintaan.

Alueella on myös kolme upeaa isomman kokoluokan rakennuspaikkaa. Kysy näiden osalta erikseen.

Varaa nopeasti omasi ja varmista alueelta juuri sinun Kodillesi sopiva tontti. Alueella on tällä hetkellä vapaa enää muutama valmis tontti. Vuoden 2022 aikana alueelle on valmistumassa uusia tontteja. 

Katso lisätietoa!

Asemakaava »
Kaavaseloste »
Rakentamistapaohjeet »

 
 
Ruutikuja

Ruutikuja

Ruutikujan tontit ovat valmiina ja kujalta on on vapaana vielä Suomelantien viereiset tontit, joille kodin voi rakentaa joko yksikerroksisena tai rinnetalona. Julkisivun pintamateriaalina kortteleissa saa olla puu tai rappaus.

Lue lisää

Tervakuja

Tervakuja

Tervakujalla on vapaana enää korttelin 245 tontti numero 1.

Lue lisää

Sormuskuja

Sormuskuja

Sormuskujan tontit ovat valmiina ja kujalta on on vapaana enää kolme tonttia.


Lue lisää

Kannuskuja

Kannuskuja

Kannuskuja valmistuu ensimmäisessä aallossa vuoden 2022 aikana. Kuja koostuu kahdesta korttelialueesta, pellonpuoleisesta korttelista 241 ja metsänpuoleisesta korttelista 240. Julkisivun pintamateriaalina kummassakin kortteleissa saa olla puu tai rappaus.

Lue lisää

kv.jpg

 

Alueen sijainti kartalla